Warmtenet
Vierde workshop warmtenetten

Vierde workshop warmtenetten

26 oktober 2023

Op dinsdag 28 november 2023 nodigen we u uit op de vierde internationale workshop over stadsverwarming in Antwerpen.

Op dinsdag 28 november 2023 organiseren EnergyVille, Warmtenetwerk Vlaanderen, de Provincie en POM Antwerpen, Interafval (VVSG), DBDH en ISVAG, met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO), Agoria en Sirris, de vierde internationale workshop over stadsverwarming. Plaats van afspraak is opnieuw het Provinciehuis in Antwerpen.

De organisatoren zijn erin geslaagd om opnieuw een boeiend programma samen te stellen, met topsprekers uit binnen- en buitenland. Samen met experten uit verschillende vakgebieden - technisch, juridisch, financieel, communicatie... - maken we op 28 november een stand van zaken van warmtenetten in Vlaanderen op, bestuderen we de struikelblokken en opportuniteiten, bespreken we concrete plannen of ambitieuze dromen, en leren we van de praktijk uit onze warmtenet-buurlanden. Tussen de presentaties door voorzien we voldoende tijd om te netwerken. Tal van bedrijven uit binnen- en buitenland stellen zich voor op een heuse district heating-markt, die je tijdens koffie- en lunchpauzes kan bezoeken.

Deze gratis workshop is bedoeld voor iedereen die van ver of nabij met warmtenetten betrokken is, zowel uit de publieke als de privésector. Om aan te tonen dat warmtenetwerken intussen veel meer zijn dan vage plannen, organiseren we op woensdag 29 november technische bezoeken aan concrete projecten. Ook deze bezoeken zijn gratis.

Ben je nog niet ingeschreven voor de workshop op 28 november en/of voor de technische bezoeken op 29 november? Ga dan snel naar de website en vul het registratieformulier in.

Alle platformen van ODE